Brandbeveiliging

Onderhoud brandblusvoorzieningen

Back Home

Blusmi brandbeveiliging 
WAAROM BLUSMI BRANDBEVEILIGING


Brandbeveiliging – Ons team van adviseurs (brandveiligheids specialisten) zijn alle gecertificeerd op de expertise die zij moeten uitdragen. Onze adviseurs brandveiligheid ontwerpen (projectering brandveiligheids voorzieningen) en onze monteurs monteren en installeren alle voorkomende brandveiligheids voorzieningen. Daardoor is Blusmi een toonaangevend  organisatie voor ieder die te maken krijg met brandveiligheid. Blusmi brand beveiliging biedt altijd innovatieve oplossingen.

Als partner van de Nivo groep Zaandam en BHV-mobile.nl zijn wij in staat om voor elke toepassing een geschikt product of oplossing te vinden om de brandveiligheid (bedrijfshulpverleningsorganisatie) van elk gebouw  te garanderen. Ontdek het voordeel van onze jarenlange ervaring in het adviseren én uitvoeren van kostenefficiënte aanbrengen brandblusvoorzieningen, brandwerende oplossingen en organisatie bedrijfshulpverlening.

Vragen over onderhoudstarieven?
Vraag een vrijblijvende offerte via info@blusmi.nl

SPECIALISERING
Kernactiviteiten en specialisme


De kernactiviteiten vinden plaats op het gebied van brandblusvoorzieningen en onderhoud alsmede advisering van brandwerende systemen en oplossingen. En als partner van de diverse leveranciers van brandblusmiddelen zijn wij altijd in staat om het beste product bij de beste oplossing te vinden. Projecteren van brandblusvoorzieningen, het leveren van brandblussers en aanverwante artikelen, opstellen onderhoudsbegroting aangaande brandveiligheidsvoorzieningen en het leveren van transparant en vluchtweg signalering, het hoort allemaal bij het specialisme van Blusmi brandbeveiliging.

Blusmi nederland
landelijk actief


Zowel Blusmi brandbeveiliging en Applicatie als de Nivo groep Zaandam is in heel Nederland (sterk georiënteerd in de plaatsten Amsterdam, Rotterdam en den Haag) sterk vertegenwoordigd. Monteurs die beschikken over al alle relevante certificeringen, een uitgebreide interne opleiding en een klantvriendelijke, probleemoplossende instelling. Goed opgeleide vakmensen met en hart voor brandveiligheid. Daarnaast heeft Blusmi brandbeveiliging een team van ervaren brandpreventie specialisten met complete kennis van brandpreventieve zaken, de bijbehorende producten en de wil om u als klant met maatwerk te bedienen.

kenniscentrum
brandveiligheid nieuws


Onderhoud van blusmiddelen

Een beginnende brand in uw bedrijf kunt u zelf blussen. Daarvoor maakt u gebruik van een brandslanghaspel of een draagbaar blustoestel. Deze moeten in goede staat zijn en functioneren als u ze nodig heeft. Om er zeker van te zijn dat de blusmiddelen werken zoals mag worden verwacht, is goed en regelmatig onderhoud van belang….

Reacties staat uit voor Onderhoud van blusmiddelen Lees meer

Brandveiligheid zorg

Tot nu was er geen branchevisie op een verantwoord niveau van brandveiligheid in de langdurige zorg. Hierdoor is elke zorgorganisatie kwetsbaar bij vergunningverlening en na een incident: hoe kan aangetoond worden dat er voldoende inspanning is geleverd met betrekking tot brandveiligheid? In deze handleiding is de branchevisie verwoord en concreet gemaakt. Belangrijke uitgangspunten van Brandveiligheid…

Reacties staat uit voor Brandveiligheid zorg Lees meer

Brandveiligheid evenementen

Brandveiligheid evenementen – Voor elk evenement, zij het een buurtfeest, festival, circus, braderie of manifestatie, gelden regels voor de organisatie. Vaak is een vergunning van uw gemeente nodig voor brandveiligheid evenementen. Bij de aanvraag zijn in ieder geval gegevens nodig over het soort evenement, het aantal te verwachten bezoekers en de eventuele plaatsing van tenten…

Reacties staat uit voor Brandveiligheid evenementen Lees meer

Brandveiligheid stadions

Dit kennisdocument helpt brandweermensen die werkzaam zijn op het gebied van risicobeheersing én toetsende instanties om beter te adviseren bij de ontwikkeling van een nieuw stadion.

Reacties staat uit voor Brandveiligheid stadions Lees meer

full service loket
van alle markten thuis


Blusmi hanteert een duidelijke kosten en batenoverzicht. Voor alle zaken waarvan Blusmi afhankelijk is van leveranciers worden deze kosten één op één doorberekend aan de opdrachtgever. Hiermee is er duidelijkheid en worden er achteraf geen meerkosten gefactureerd.

Als partner van de diverse leveranciers van brandveiligheidsproducten zijn wij in staat zelf brandblus(werende) toepassingen te adviseren en uit te voeren. De monteurs geven input op het gebruik van de diverse toepassingen en geven feedback aan onze adviseurs over het gebruikte assortiment. Alle door Blusmi brandbeveiliging aangebrachte brandblusvoorzieningen zijn uitvoerig beproefd door de meest toonaangevende Europese keuringsinstanties.

De nauwe samenwerking met de NIVO GROEP ZAANDAM / BHV-Mobile.nl is uniek te noemen. De samenwerking met de NIVO GROEP ZAANDAM is ontstaan uit de behoefte van onze opdrachtgevers op het gebied van opleidingen, advisering Arbowet en overige zaken (brandveiligheids advies, ontwikkelen ontruimingsplannen, vervaardigen van vluchtplattegronden autocad, advies Arbo beleid, etc.) Zie www.nivo-groep.nl.

Door deze samenwerking zijn wij als Blusmi Brand beveiliging nog meer in staat om de behoefte van de klant te bevredigen en alle pijn punten aangaande brandveiligheid in de breedste zin van het woord op te lossen.

REOB GECERTIFICEERD
Vertrouwen en kwaliteit


Vertrouwen krijg je natuurlijk niet zomaar, dat moet je verdienen. Blusmi en applicatie heeft de afgelopen jaren (in samenwerking met partner Nivo Groep Zaandam en HILTI) volop geïnvesteerd om zijn reputatie als dé brandveiligheids en preventiespecialist van Nederland op te bouwen. Inmiddels staan we bekend in de markt als een betrouwbare leverancier en uitvoerder van onderhoud brandblusvoorzieningen. Al gaan de werkzaamheden veel verder, van leveren van brandblussers en brandslanghaspels, Van onderhoud brandblusmiddelen scan tot advisering aanschaf brandblusvoorzieningen. Indien gewenst zoekt Blusmi brandbeveiliging gerenommeerde engineeringsbureaus om oplossingen voor de klant aan te dragen.

Leveren van kwaliteit staat bij Blusmi brand-beveiliging altijd voorop. Dat wordt al jaren zowel in de praktijk als qua certificeringen bewezen. Alle te leveren brandblusmiddelen die gebruikt worden zijn conform de kwaliteitsnormen. En zijn er voor elke te leveren product productcertificaten. Deze certificaten geven aan dat producten beoordeeld en goedgekeurd zijn volgens bepaalde beoordelingsrichtlijnen en voldoen aan de eisen van het bouwbesluit, indien wordt voldaan aan de in het certificaat genoemde voorwaarden.

Daarnaast geeft Blusmi brand beveiliging op projectniveau op vele manieren uiting aan de hoogste kwaliteitseisen. Hierbij valt te denken aan de Blusmi keuringssticker en onderhoudssticker, elke brandblusser of brandslanghaspel wordt hier van voorzien. Een zelf ontwikkeld digitaal logboek, waarin alle relevante gegevens over de brandblusvoorzieningen van de in uw toegepaste gebouw staan hier in vermeld. Het afsluiten van een meerjaren onderhoudscontract maakt de controle op brandveiligheid (brandblusvoorzieningen) in uw gebouw af. Hiermee verzekerd u zich dat alle zaken betreffende de brandveiligheid (Brandblusvoorzieningen onderhoud en levering, bedrijfshulpverleningsorganisatie, brandcompartimentering, doorvoeringen, sparingen en te plaatsen brandkleppen) regelmatige  inspectie en onderhoud krijgen en dat u als organisatie gevraagd en ongevraagd van advies wordt voorzien.

Dat de brandblusvoorzieningen in uw gebouw belangrijk is, en zelfs wettelijk verplicht (Bouw Besluit 2012, REOB certifiëren en alle relevante NEN uitvoeringen), hoeven we u niet te vertellen. Van brandblusser tot brandslanghaspel, van transparante vluchtwegaanduiding tot noodverlichting, van vluchtwegplattengrond tot ontruimingsplantekening, brandveiligheidsvoorzieningen blijft een onderdeel wat elke dag zijn nut kan bewijzen. Maar weet u zeker dat u optimaal bent voorbereid op calamiteiten (brand) in uw gebouw?