Applicatie

Doorvoeringen & sparingen

Back Home

Blusmi applicatie
WAAROM BLUSMI applicatie


Applicatie – Ons team van specialisten werkt met de meest geavanceerde producten van HILTI. Onze monteur brandveiligheid ontwerpt, produceert, monteert en installeert alle voorkomende brandwerende HILTI systemen. HILTI is een toonaangevend  organisatie voor professionals in de bouw. HILTI producten bieden altijd innovatieve oplossingen om de brandveiligheid in gebouwen op een hoger peil te tillen.

Als partner van HILTI zijn wij in staat om voor elke toepassing een geschikt product te vinden om de brandveiligheid van elk gebouw  te garanderen. Ontdek het voordeel van onze jarenlange ervaring in het adviseren én uitvoeren van kostenefficiënte brandwerende oplossingen.

Vragen over doorvoeringen en sparingen?
Vraag een vrijblijvende offerte via info@blusmi.nl

SPECIALISERING
Kernactiviteiten en specialisme


De kernactiviteiten vinden plaats op het gebied van applicatie en advisering van brandwerende systemen en oplossingen. En als partner van HILTI doe wij dit dan ook met HILTI producten. Brandwerende compartimentering, brandwerende coatings, brandwerend plaatmateriaal, dichtzetten holle wanden en naden en inpakken dragende constructies, het hoort allemaal bij het specialisme van Blusmi applicatie.

Blusmi nederland
landelijk actief


Blusmi brandbeveiliging en Applicatie is in heel Nederland (sterk georiënteerd in de plaatsten Amsterdam, Rotterdam en den Haag). Monteurs die beschikken over al alle relevante certificeringen, een uitgebreide interne opleiding en een klantvriendelijke, probleemoplossende instelling. Goed opgeleide vakmensen met en hart voor brandveiligheid. Daarnaast heeft Blusmi brandbeveiliging en applicatie een team van ervaren brandpreventie specialisten met complete kennis van brandpreventieve zaken, de bijbehorende producten en de wil om u als klant met maatwerk te bedienen.

kenniscentrum
applicatie nieuws


De essentiële bouwkundige controlepunten

Voor U ligt alweer de derde uitgave van het BBN boekwerk “De essentiële bouwkundige controlepunten”. De leden van BBN hebben zich ingespannen om in deze uitgave de nieuwste ontwikkelingen op te nemen die nodig zijn voor het controleren van de voorzieningen op het gebied van bouwkundige brandveiligheid. Door de stroom van Europese normen en richtlijnen moet de Nederlandse…

Reacties staat uit voor De essentiële bouwkundige controlepunten Lees meer

Brandwerende applicatie voor Technische installaties

Brandwerende applicatie – Niet alleen het bouwbesluit doet uitspraken over bouwkundige zaken. Ook worden er diverse eisen gesteld aan technische installaties, zeker als deze door brandwerende scheidingen of doorvoeringen gaan. Blusmi brandbeveiliging en applicatie heeft diverse afdichtingsproducten voor passieve brandbescherming van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Het assortiment wat wij ontwikkeld hebben met HILTI omvat diverse…

Reacties staat uit voor Brandwerende applicatie voor Technische installaties Lees meer

Digitaal logboek

De basis van het Blusmi Brandpreventie Inspectie- en Onderhoudscontract waarin alle relevante gegevens over de brandwerendheid van uw gebouw zijn verwerkt, wordt er een Digitaal logboek aangelegd. In dit digitale logboek treft onder meer een beheers protocol en bouwkundige tekeningen met daarop aangegeven waar de brandveiligheid voorzieningen (doorvoeringen, brandkleppen, brandwerende deuren, brandwerend glas, etc.) zich…

Reacties staat uit voor Digitaal logboek Lees meer

full service loket
van alle markten thuis


Blusmi brandbeveiliging en Applicatie hanteert een duidelijke kosten en batenoverzicht. Voor alle zaken waarvan Blusmi afhankelijk is van leveranciers worden deze kosten één op één doorberekend aan de opdrachtgever. Hiermee is er duidelijkheid en worden er achteraf geen meerkosten gefactureerd.

Als partner van HILTI zijn wij in staat zelf brandwerende toepassingen te ontwikkelen, te produceren en uiteraard te testen. De monteurs geven input  op het gebruik van nieuwe producten en feedback voor het ontwikkelen van nieuwe producten en verbeteringen van het bestaande HILTI assortiment. Alle door Blusmi brandbeveiliging en applicatie aangebrachte systemen worden uitvoerig beproefd door de meest toonaangevende Europese keuringsinstanties.

Blusmi heeft ook een nauwe samenwerking met de NIVO GROEP ZAANDAM. De samenwerking met de NIVO GROEP ZAANDAM is ontstaan uit de behoefte van onze opdrachtgevers op het gebied van opleidingen, advisering Arbowet en overige zaken (brandveiligheids advies, ontwikkelen ontruimingsplannen, vervaardigen van vluchtplattegronden autocad, advies Arbo beleid, etc.) Zie www.nivo-groep.nl.

Geaccrediteerd partner
Vertrouwen en kwaliteit


Vertrouwen krijg je natuurlijk niet zomaar, dat moet je verdienen. Blusmi brandbeveiliging en applicatie heeft de afgelopen jaren (in samenwerking met partner Nivo Groep Zaandam en HILTI) volop geïnvesteerd om zijn reputatie als dé brandveiligheids en preventiespecialist van Nederland op te bouwen. Inmiddels staan we bekend in de markt als een betrouwbare leverancier en uitvoerder van brandwerende afdichtingen, doorvoeringen en sparingen. Al gaan de werkzaamheden veel verder, van plaatsten brandkleppen tot bouwkundige keuringen, Van brandveiligheid scan tot advisering brandcompartimentering. Onze adviseurs en monteurs herkennen de Blusmi / HILTI kwaliteit en spreken hun vertrouwen uit door inspecties vlot te laten verlopen. Indien gewenst zoekt Blusmi brandbeveiliging en applicatie gerenommeerde adviesbureaus om oplossingen voor de klant aan te dragen.

Leveren van kwaliteit staat bij Blusmi altijd voorop. Dat wordt al jaren zowel in de praktijk als qua certificeringen bewezen. Alle producten die gebruikt worden zijn conform de HILTI kwaliteitsnormen. En zijn er voor elke product attest-met-productcertificaten. Deze attesten geven aan dat producten beoordeeld en goedgekeurd zijn volgens bepaalde beoordelingsrichtlijnen en voldoen aan de eisen van het bouwbesluit, indien wordt voldaan aan de in het attest genoemde voorwaarden.

Daarnaast geeft Blusmi brandbeveiliging en applicatie op projectniveau op vele manieren uiting aan de hoogste kwaliteitseisen. Hierbij valt te denken aan de Blusmi afdichtingssticker, elke doorvoering, sparing of brandklep wordt hier van voorzien. Een zelf ontwikkeld digitaal logboek, waarin alle relevante gegevens over de brandwerendheid van uw toegepaste HILTI producten vermeld staan. Het afsluiten van een meerjaren onderhoudscontract maakt de controle op brandveiligheid in uw gebouw af. Hiermee verzekerd u zich dat alle zaken betreffende de brandveiligheid (brandcompartimentering, doorvoeringen, sparingen en te plaatsen brandkleppen) regelmatige inspectie en onderhoud krijgen.

Dat de veiligheid in uw gebouw belangrijk is, en zelfs wettelijk verplicht (Bouw Besluit en alle relevante NEN uitvoeringen), hoeven we u niet te vertellen. Van trappenhuis tot nooduitgang, van brandwerende raampartij tot rookwerenede deur, van brandwerende scheidingswand tot brandwerende sparingen, brandveiligheid blijft een onderdeel wat elke dag zijn nut kan bewijzen. Maar weet u zeker dat u optimaal bent voorbereid op brand in uw gebouw?

hilti
Hilti Firestop Partner


Blusmi Brandbeveiliging en applicatie is HILTI Fire Stop Partner. Uiteraard is HILTI al decennialang een vertrouwd begrip op het gebied van brandwerende afdichtingen in de bouw en industrie. De modernste technieken en analysemethodes worden gebruikt bij het testen van de producten en gebruikte materialen.
Omdat wij in de praktijk mee maken dat installatiebedrijven, afbouwbedrijven, bouwkundige aannemers, vastgoed ondernemingen, industrie en gebouweigenaren nogal worstelen met de omgang van het in het bouwbesluit gestelde brandveiligheidseisen. Daarnaast is de kennis en ervaring m.b.t. bouwkundige keuringen, brandveiligheid en installaties brandveiligheids voorzieningen vaak onvoldoende aanwezig.

Daarom heeft Blusmi brandbeveiliging en applicatie ook gekozen voor een partnerschap met HILTI. HILTI biedt passende oplossingen voor eenvoudige maar ook complexe brandwerende doorvoeringen. Binnen de samenwerking is elke complexere vraagstelling geen probleem. Binnen het netwerk kunnen wij beschikken over de expertise van zorgvuldig geselecteerde HILTI FIRESTOP PARTNERS. Deze unieke combinatie tussen vertrouwen, service en kwaliteit van de producten is juist bij de bouwkundige (keuringen) en brandbeveiliging cruciaal. De certificering in combinatie met vakkundige uitvoering door één van de FIRESTOP PARTNERS (Blusmi brandbeveiliging en applicatie) maken het aanbod compleet.

hilti